Oldal kiválasztása

Az AI-alapú eszközök forradalmasítják a digitális marketing világát. Íme a 22 legjobb ChatGPT Chrome kiegészítő, hogy a ChatGPT előnyeit maximálisan kihasználd.

A ChatGPT forradalmi változást hozott a napi digitális marketing és SEO feladatok megoldásában. Ahhoz, hogy ezt az AI-alapú chatbotot teljes mértékben kihasználjuk, érdemes megfontolni a Chrome kiegészítőket. Azonban az állandóan megjelenő új ChatGPT eszközök miatt nehéz lépést tartani. Szerencsére én összegyűjtöttem a legjobb 22 ChatGPT Chrome kiegészítőt, hogy kipróbálhasd őket.

Miért használj ChatGPT Chrome kiegészítőket?

A ChatGPT chat felülete felhasználóbarát, és tökéletes ötletek kereséséhez vagy agytornához. Azonban, ha szeretnéd nagyobb volumenben használni a ChatGPT-t, a chat felülete korlátozó lehet, és minden egyes szöveget be kell másolnod a cél dokumentumba. Egy vagy két cikk esetén ez nem probléma, de 1000 oldal meta leírásának átírásakor már nem a leghatékonyabb megoldás. Itt jön képbe egy olyan dedikált ChatGPT eszköz, amely ilyen korlátozások nélkül működik. Mint SEO szakértő vagy digitális marketingszakember, valószínűleg a legtöbb idődet a Google Chrome-ban töltöd. Most fokozhatod az élményedet és növelheted hatékonyságodat ezekkel a ChatGPT kiegészítőkkel.

Nézzük meg milyen lehetőségeink vannak, hogy kihasználjuk a ChatGPT által kínált lehetőségeket!

22 legjobb ChatGPT SEO kiegészítő

Fedezd fel a 22 legjobb Chrome kiegészítőt, amelyek fokozzák a ChatGPT képességeit.

ChatGPT a Google-hoz

A ChatGPT a Google-hoz a ChatGPT válaszait mutatja meg közvetlenül a népszerű keresőmotorok, mint a Google, Bing és DuckDuckGo találatai mellett. Beszélgethetsz a ChatGPT-vel a keresési lekérdezésedről és válaszokat kaphatsz. Rendelkezik olyan funkciókkal, mint a sötét mód, markdown megjelenítés, kód kiemelés és egyéni indítási mód. Ráadásként támogatja a ChatGPT Plus-t és a GPT-4-et (kézi aktiválás szükséges) és lehetőséget kínál a ChatGPT fejlesztéseinek visszajelzésére.

WebChatGPT

A ChatGPT legnagyobb korlátja, hogy tudásbázisa csak 2021-ig terjed. A WebChatGPTvel ez már nem probléma. Ez a Chrome kiegészítő releváns webes eredményeket ad a felszólításokhoz, hogy a beszélgetések pontosabbak és naprakészek legyenek. Lehetővé teszi webes eredmények lekérdezését és bármely URL-ről szöveg kivonását. Az extra sablonok és a DuckDuckGo bang-ek használata nagyon hasznos több ezer weboldalról pontosabb keresési eredmények eléréséhez.

ChatGPT chrome bővítmény

Promptheus

A Promptheus hangasszisztenssé alakítja a ChatGPT-t, lehetővé téve számára a mikrofonon keresztüli bemenet fogadását. Egyszerűen tartsa lenyomva a szóközt, és beszélhetsz a ChatGPT-vel írás helyett. Ez gyorsabb és folyékonyabb beszélgetéseket tesz lehetővé, amelyek már nem korlátozódnak a billentyűzet sebességére. A „Promptheus Beállítások” lehetőségre kattintva a jobb felső sarokban testre szabhatod a nyelvi opciókat. A Promptheus valóban izgalmasabbá és hatékonyabbá teheti a ChatGPT élményedet.

ChatGPT Chrome bővítmény

TweetGPT

A TweetGPT a ChatGPT-t integrálja a Twitterbe, hogy segítsen jól megfontolt tweeteket létrehozni vagy másoknak gondolkodtató válaszokkal válaszolni. A ChatGPT API-jának felhasználásával személyre szabott tweeteket hozhatsz létre, amelyek visszhangot találnak közönségednél és izgalmas beszélgetéseket indítanak el. Egyszerűen válaszd ki a preferált témát, nyelvet és érzelmi hangulatot – és hagyd, hogy a TweetGPT gondoskodjon a többiről. Ez az eszköz fantasztikus, de még mindig javaslom, hogy moderáld, amit előállít, mert a Twitter hírneved forog kockán.

Chrome bővítmény TweetGPT

ChatGPT Writer

A ChatGPT Writer kihasználhatod a ChatGPT képességeit, hogy e-maileket és üzeneteket készíts bármely webhelyen. Ennek az önálló kiterjesztésnek csak egy OpenAI bejelentkezésre van szüksége a gyakran más eszközöknél jobb minőségű válaszok szállításához. Minden Chromium-alapú böngészőn működik és minden nyelvet támogat. A kibővített támogatás a Gmailhez különösen előnyös.

ChatGPT a Chrome-hoz

A ChatGPT a Chrome-hoz fokozza a keresési élményedet azzal, hogy a ChatGPT válaszait a Google, Bing és más keresőmotorok találatai mellett jeleníti meg. Ezzel az ingyenes és kényelmes kiegészítővel közvetlenül a Chrome böngésződből érheted el a ChatGPT fejlett AI képességeit. Főbb jellemzői közé tartozik a kód kiemelése a könnyű értelmezéshez, sötét mód a kényelmes megtekintéshez és egy vágólap másolási opció az információ máshova történő beillesztéséhez.

ChatGPT chrome bővítmény

Wiseone

A Wiseone egy AI által vezérelt olvasósegéd, amely egyszerűsíti az online olvasási élményedet azáltal, hogy közvetlenül az böngésző ablakba integrálódik és felismer minden szövegtípust. Automatikusan olvassa a bonyolult részeket és egyszerűsíti azokat a könnyebb megértés érdekében. A kiegészítő funkciói, mint a Felfedezés, Ellenzőrzés, Bármit Kérdez, Összegzés és Javaslatok, átalakíthatják, hogyan olvasod és felfedezed az online információkat. Segít jobban megérteni a bonyolult fogalmakat, és a Wiseone több forrást is használ a tények ellenőrzéséhez.

Wiseone ChatGPT bővítmény a Chrome-hoz

Merlin

A Merlin egy csodálatos ChatGPT kiegészítő, amely az egész böngészőben működik. A Cmd+M gombra kattintva bármely weboldalon hozzáférhetsz a ChatGPT-hez – a Google-től a Gmailig és azon túl. Díjmentes és az adatvédelem az első, segít időt spórolni olyan funkciókkal, mint a YouTube-videók összefoglalása, e-mail válaszok generálása és AI által vezérelt társadalmi interakció létrehozása platformokon, mint a Twitter és a LinkedIn.

ChatGPT Prompt Genius

A ChatGPT Prompt Genius egy ingyenes és nyílt forráskódú böngésző kiegészítő, melyet azért terveztek, hogy számos felhívási mintát, testreszabási lehetőségeket és további funkciókat kínáljon. Ezzel a bővítménnyel könnyedén felfedezheted, megoszthatod, importálhatod és használhatod a ChatGPT-hez legjobban illő mintákat, miközben helyi chat előzményeidet szinkronizálod a könnyű hozzáférés és keresés érdekében. Különböző formátumokban exportálhatod csevegéseidet, mint markdown, HTML, PDF vagy PNG, és testreszabható témákkal teheted még élvezetesebbé ChatGPT élményedet, mint az SMS, otthonos kandalló vagy hacker témák. Emellett felfedezheted és könyvjelzőzhetsz fonalakat, kereshetsz a fonalakban és minta felhívásokban, és visszajelzést vagy javaslatokat adhatsz a beépített visszajelző űrlapon keresztül.

Engage AI

Az Engage AI – OpenAI GPT For LinkedIn egy ChatGPT Chrome bővítmény, melyet kifejezetten azért terveztek, hogy segítsenek átgondolt LinkedIn kommentek írásában, kapcsolatépítésben és kapcsolatok kialakításában leendő ügyfelekkel. Lehetővé teszi, hogy emlékezetes, hiteles, átgondolt és releváns megjegyzéseket generálj. A kiegészítő számos hangnem opciót kínál a választáshoz – beleértve a barátságos, vicces, nem egyetértő, gratuláló és kérdő hangnemet –, hogy a konkrét kontextus alapján szabhatod meg kötelezettségeidet. Csak meg kell nyitnod a LinkedIn bejegyzést, kattints a Megjegyzésre, és hagyd, hogy az Engage AI elvégezze a mágikus munkát. Természetesen javasolt átolvasni azt, amit az eszköz írt.

ChatGenie

A ChatGenie ChatGPT advanced a ChatGPT-hez a végső böngésző kiegészítő, amely az OpenAI ChatGPT-jének erejét hozza közvetlenül a böngészési élményedhez. A ChatGenie lehetővé teszi a ChatGPT-hoz való hozzáférést néhány kattintással. Futtathatod a ChatGPT-t a helyi menüből, gyorsan hozzáférhetsz a ChatGPT-hez a navigációs sávon (Omnibox) keresztül és válaszokat kaphatsz közvetlenül a népszerű keresőmotorok, mint a Google, Yahoo, Bing, DuckDuckGo és mások keresési eredmény oldalairól. Ezenkívül a ChatGenie hosszabb ChatGPT munkameneteket tart fenn azzal, hogy időnként pingeli azt.

ChatGPT bővítmény

YouTube & Cikk Összefoglaló, ChatGPT által

A YouTube Summary with ChatGPT, ChatGPT által egy ingyenes Chrome kiegészítő, mely az OpenAI ChatGPT erejét használja, hogy gyors és pontos összefoglalókat készítsen a YouTube videókról és a weben található cikkekről. Egyszerűen kattints az összefoglaló gombra a videó miniatűrjén, amely érdekel, és gyors összefoglalót kapsz a tartalmáról. A kiegészítő hasonlóképpen működik a cikkek esetében. A kiegészítő intelligensen kivonja a cikk vagy a videó transzkriptjának kulcsfontosságú pontjait és betekintéseit, így megértheted a fő ötleteket és fogalmakat anélkül, hogy meg kellene nézned vagy el kellene olvasnod az egészet.

Összefoglaló ChatGPT-vel – OpenAI

Az GPT 4 – AI Chat GPT egy sokoldalú Chrome kiegészítő, amely az OpenAI AI technológiáját használja, hogy világos és tömör összefoglalókat kínáljon a YouTube videókról és cikkekről. Számos funkciót kínál, mint például a cikkek listapontos összefoglalásának generálása, a ChatGPT felhívások testreszabása vagy támogatás az OpenAI API kulcs és ChatGPT bejelentkezés számára. Példa felhívásokat is kínál, mint például egy cikk összefoglalása 3 listapontban vagy 50 szóban, szövegfordítása spanyolra, szöveg egyszerűsítése egy 5 éves számára és egy felirat írása a tartalom alapján.

ChatGPT chrome bővítmény

ChatSonic

A ChatSonic egy erős ChatGPT Chrome kiegészítő, amely lehetővé teszi az AI által segített írás élvezetét különböző platformokon, mint például a Gmail, Twitter, LinkedIn, Helpscout és az általános web.
Lehetővé teszi e-mailek, közösségi média bejegyzések és támogatási jegyek megírását, mások mellett.
Ez a kiegészítő széles körű írási sablonokat kínál, amelyek olyan kategóriákat fednek le, mint a marketing, az értékesítés, az ügyféltámogatás és a személyes termelékenység.
A ChatSonic intuitív felhasználói felülete lehetővé teszi, hogy piszkozatait elmentsék és írási előzményeithez néhány kattintással hozzáférjen. Továbbá a ChatSonic többnyelvű támogatást nyújt.

Talk-To-ChatGPT

A Talk-To-ChatGPT tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnék bepötyögni kérdéseiket. Lehetővé teszi, hogy mikrofonon keresztül kommunikáljunk a ChatGPT-vel, átalakítja a beszédet szöveggé és hangosan közvetíti az AI által generált válaszokat.
Az hivatalos kiegészítő támogatja az összes fő nyelvet és könnyedén használható a ChatGPT kezdőlapján.
Ez egy fantasztikus módja annak, hogy egyszerűsítse a ChatGPT élményét, mivel a Google Chrome beszédfelismerési és szöveg-megszólaltatási technológiáit használja.

Copy For Chat GPT

A ChatGPT válaszok másolása most már egyszerű feladat a Copy for Chat GPT segítségével.
Egy „Másolás” gombot ad minden válasz mellé, lehetővé téve a gyors másolást manuális kiemelés nélkül.
Továbbá billentyűparancsokat kínál (CMD+K vagy CTRL+K) és még a másolt szöveget plágiumdetektoron is átfuttatja, figyelmeztetve az esetleges problémákra. Ez biztosítja, hogy a másolt tartalom könnyen hozzáférhető és biztonságosan használható.

ChatGPT Chrome bővítmény

ReaderGPT

A ReaderGPT életmentő lehet az online olvasási szokásaid kezelésében. A ChatGPT-t használva összefoglalókat generál bármely szövegalapú weboldalról, segítve, hogy gyorsan megértsd a hosszú cikkek vagy blogbejegyzések lényegét.
Hatalmas példapromptok kínálata található a beállításokban, lehetővé téve, hogy megtaláld a legjobb módját a kiválasztott tartalom összefoglalásának.
A ReaderGPT-vel kevesebb időt töltesz olvasással és többet a cikk lényegi pontjainak megértésével.

YouTubeDigest

A YouTubeDigest egy fantasztikus kiegészítő, amely a ChatGPT AI-t használja YouTube videók összefoglalásának generálásához az automatikusan generált átiratokból.
Választhatsz több összefoglaló formátum közül, mint például listapontok, bekezdés összefoglalók vagy cikk stílusú áttekintések. Meghatározhatod a kívánt időintervallumokat és fordíthatod a tartalmat különböző nyelvek között.
Lehetőséged van az összefoglalók exportálására PDF, DOCX vagy egyszerű szöveg formátumban a könnyű megosztás és hivatkozás érdekében. Ez a kiegészítő időt takarít meg és segít előnézni a videó tartalmat anélkül, hogy az egész videót meg kellene nézni.

Superpower ChatGPT

A Superpower ChatGPT kiegészítő számos funkciót ad a ChatGPT alkalmazáshoz. Folyamatosan frissülő könyvtárral rendelkezik, amely több száz promptot tartalmaz, segítve a ChatGPT különböző módon történő működését.
Chatkezelési funkciókat kínál, mint például mappák és újrarendezés, automatikus szinkronizálás, keresés és kiemelés, rögzített üzenetek és csoportos törlés.
A promptkezelés tartalmazza a bemeneti előzményeket, gyors hozzáférést, kedvenc promptokat, keresési funkciót és közösségi promptokat. A kiegészítő továbbá nyelvi és stílus, valamint olyan eszközöket is tartalmaz, mint a szó- és karakter számláló, modellváltás, másolási mód és még sok más.

CatGPT  chrome bővítmény

ShareGPT: Ossza meg a ChatGPT beszélgetéseit

Azoknak, akik szeretnek érdekes ChatGPT beszélgetéseket megosztani barátaikkal, a ShareGPT igen nagy segítség lehet. Ez a kiegészítő lehetővé teszi beszélgetéseid azonnali megosztását egyetlen gombnyomással.
Miután telepítetted, egy kis megosztás gomb jelenik meg minden ChatGPT beszélgetésben, és csak rá kell kattintanod, hogy létrehozz egy megosztható linket.
Ez egy gyors és hatékony módja az érdekes ChatGPT beszélgetések megosztásának exportálás vagy képernyőképek készítése nélkül.

AI Personal Assistants

A TeamSmart AI átfogó gyűjteményt kínál AI ügynökökkel, amelyek különböző felhasználói igényeket szolgálnak ki.
Minden virtuális ügynöknek megvan a saját specialitása, mint például Marc a szoftvertervezési kérdésekhez vagy Rose mint mentális edző.
Hozzáférhetsz egy teljes AI-asszisztens csapathoz a termelékenységed növelése érdekében és segítséget kaphatsz különböző területeken.

GMPlus – chat online – ChatGPT For Gmail – openai gpt-4 – ai email

Az „OpenAI által támogatott ChatGPT válaszjelző” egy új Chrome bővítmény, melyet kifejezetten a Gmaillel való integrációra terveztek. Ennek segítségével a felhasználók könnyedén kiegészíthetik emailjeiket a ChatGPT által javasolt tartalommal. A bővítmény legfőbb előnyei közé tartozik az összes többi piacon elérhető eszköznél magasabb minőségű válaszok generálása, az összes nyelv támogatása, valamint a kiegészítések és javaslatok kínálata a megadott kontextus alapján, beleértve az email tárgyának kitöltését és az esetleges elírások javítását is. Az eszközt könnyű használni: amikor új emailt írunk a Gmailben, a ChatGPT ikonja megjelenik a beviteli mező bal oldalán, és csak rá kell kattintanunk, hogy megjelenjenek a javasolt kiegészítések. Ha elfogadjuk a javaslatot, egyszerűen rákattintunk. Adatvédelmi szempontból fontos megjegyezni, hogy az új email írásakor csak a felhasználói promptot küldik el, míg válasz esetén az előző email szövegtartalmát és a felhasználói promptot küldik el, de lehetőség van az érzékeny információk eltávolítására is.

Amennyiben nemcsak a mesterséges intelligencia általi bővítmények érdekelnek, akkor olvasd el a Chrome legnépszerűbb bővítményeit is, melyek általános felhasználóknak igen hasznos lehet.