Oldal kiválasztása

A Google Chrome böngésző vitathatatlanul a legnépszerűbb webböngésző ma, és ennek oka van. A gyorsaságon túl a felhasználóknak eszközszinkronizálást kínál, kiemelkedik az online biztonság terén, és számos kiegészítőt biztosít az élmény további személyre szabásához és javításához.

A Google Chrome kiegészítők folyamatosan jelennek meg, sokféle kategóriában – termelékenység, biztonság, vásárlás, szórakozás, stb. Ebben a cikkben a leghasznosabb kiegészítőkre fogunk összpontosítani, amelyek segítenek a mindennapi életben.

Akár újságíró, üzletember vagy diák vagy, az alábbi kiegészítők jelentősen fokozzák az online munkafolyamataidat. Használd ezeket a könnyebb munkavégzéshez, különféle eljárások egyszerűsítéséhez, sőt más weboldalakkal és alkalmazásokkal való integráláshoz.

A legjobb Chrome böngésző bővítmények a termelékenység érdekében

 • Todoist – Teendők listája munkája és élete megszervezéséhez
 • HubSpot Sales – Értékesítési szoftver kis- és nagyvállalati vállalatok számára
 • Reply – Digitális szolgáltatások, technológia és tanácsadás
 • LastPass: Jelszókezelő és Vault alkalmazás
 • StayFocusd.
 • Grammarly: Ingyenes írásbeli AI-segítség
 • Add to Trello.
 • Extensions Manager.
 • Toggl Track.
 • OneNote Web Clipper
 • HTTPS Everywhere
 • Hoxx VPN Proxy
 • Mailtrack – E-mail követés a Gmailhez
 • Better History – Böngésző előzmények
 • The Great Suspender
 • Google Dictionary
 • Awesome Screenshot
 • Picture in Picture
 • Cite This For Me
 • Zoom Scheduler
 • Scribe | Vizuális, lépésenkénti útmutatók

A 14 leghasznosabb Google Chrome-bővítmény 2023-ban

Kezdjük a listát a leghasznosabb Google Chrome bővítményekkel, amelyeket 2023-ban érdemes telepítenie.

#1. Todoist

Todoist kiegészítő

Böngésző bővítmények

A Todoist talán a legjobb kiegészítő a feladatok helyes elvégzéséhez. Lehetővé teszi részletes, mégis érthető teendőlisták létrehozását, mind hosszú, mind rövid távon. A Google Chrome-on keresztül bármikor hozzáférhetsz ezekhez a listákhoz, kihúzhatod a már elvégzett feladatokat, és még a feladatlista kezelése is problémamentes.

Ezen kívül weboldalakat is rendelhetsz a feladataidhoz, és szinkronizálhatod a változtatásaidat a Todoist asztali és mobil változatával. Soha nem maradsz le a projekteidről.

#2. LastPass

LAst PAss jelszó bővítmény

Vezesd be a jelszókezelést egy új szintre a LastPass-szal. Biztonságosan tárold, kezeld és automatikusan töltsd ki jelszavaidat anélkül, hogy minden egyesüket meg kellene jegyezned. A LastPass használata lehetővé teszi, hogy bonyolultabb, egyedi jelszavakat hozz létre anélkül, hogy minden karaktert és szimbólumot magadnak kellene megjegyezned.

A LastPass használata könnyű több eszközön is, mivel a fiókod szinkronizál az asztali és a mobil verzióval. Tedd a böngészést, a fiókkezelést ennek a kiegészító letöltésével.

#3. The Great Suspender

A Google Chrome egyik hátránya annak igényes volta – sok felhasználó panaszkodik a magas CPU-használatra, ami lefoglalja az erőforrásokat és lelassítja az eszközöket. A Great Suspender próbálja kezelni ezt a problémát anélkül, hogy csökkentené a Google Chrome képességeit. Automatikusan felfüggeszti azokat a lapokat, amelyeket nem használnak, csökkentve ezzel a CPU-használatot és gyorsítva a számítógépet.

Ez a kiegészítő különösen hasznos azok számára, akiknek alacsonyabb végű konfigurációjuk van, és minden lehetséges CPU-százalékra szükségük van.

#4. Grammarly

Grammarly - chrome bővítmény

Mindannyian elkövetünk nyelvtani hibákat és elgépeléseket időről időre. A Grammarly még azoknak is segít, akik nem anyanyelvi szinten beszélik a nyelvet, hogy tökéletesítsék írásukat és ne legyen benne helyesírási hiba. Észleli az elgépeléseket, nyelvtani hibákat, írásjelekkel kapcsolatos hibákat, és hasznos javaslatokat tesz az írt szövegben.

Akár egy új tweeten dolgozol, akár egy esszét írsz, a Grammarly segíthet, hogy ne vétsél helyesírási hibákat. Lehetővé teszi még dokumentumok tárolását a fiókodon és szinkronizálást az eszközök között.

#5. Better History

Előzmény chrome bővítmény

Gondolom többször előfordult, hogy szerettél volna visszatérni egy weboldalhoz, amit nemrég meglátogattál, de nem találod a böngészési előzményeidben? Ne veszítsd el ezeket az adatokat, és szerezd be a Better History kiegészítőt. A Google Chrome meglévő technológiáját használja és fejleszti, hogy pontosabb, gyorsabb és könnyebben legyen használható az előzmények áttekintése.

Az előzményeid kezelése is sokkal egyszerűbbé válik. Képes leszel törölni az elemeket nap, óra és egyedi látogatási időközök szerint, vagy kulcsszavak alapján. Szerintem minden okod megvan arra, hogy ezt a bővítményt telepítsd a böngészőhöz..

#6. CrxMouse

CrxMouse kiegészítő

Most Useful Chrome Extensions 7 A legjobb 15 Chrome bővítmény 2024-ben

Valaha is gondoltál arra, hogy egyszerűen csak a kurzormozdulataiddal navigálhass a weben? Mostantól ezt megteheted a CrxMouse kiegészítő segítségével. Ezen egérmozdulatok révén a Google Chrome minden előnyét a kezedbe adjuk, ami jelentősen növelheti munkavégzésed hatékonyságát és sebességét. Olyan műveleteket végezhetsz egyszerű mozdulatokkal, mint az Új lap nyitása, Vissza lépés, Link másolása és még sok mást. Ez a kiegészítő egy új dimenziót nyit meg a böngészés terén, amely megkönnyíti és dinamikussá teszi az online tevékenységeidet.

#7. OneNote Web Clipper

Most Useful Chrome Extensions 8 A legjobb 15 Chrome bővítmény 2024-ben

Ha a OneNote-ot használod jegyzeteid, feladataid és egyéb Microsoft Office igényeid nyomon követésére, akkor az OneNote Web Clipper kiegészítőt mindenképpen érdemes beszerezned. Lehetővé teszi, hogy bármilyen webtartalmat az OneNote-ba menthess egyetlen gombnyomással. Még jobb, hogy cikkeket, recepteket és más webes tartalmakat menthetsz anélkül, hogy az egész weboldalt el kellene mentened.

Mi még ennél is jobb, hogy amit az OneNote-ba mentesz, az offline módban is elérhető marad számodra. Ez a Google Chrome kiegészítő tökéletes az Office rajongóknak és mindazoknak, akik rendezett, személyes, mégis digitális jegyzetfüzetet szeretnének.

#8. Cite This For Me

Z058eqw mZMu Gv5r0YwlrFzgG1uBjNmjLvcbF7wk75GknT 68hDugVv5oZjvie2okmetlrYpvjKzA147tf0h610=w640 h400 e365 rj A legjobb 15 Chrome bővítmény 2024-ben

Hallgatók és újságírók gyakran szembesülnek azzal a feladattal, hogy hivatkozniuk kell forrásaikra írásaik során. Ez gyakran unalmas folyamat, melyet könnyen elfelejthetsz vagy megpróbálhatsz megkerülni – ne tedd ezt. Egyszerűen telepítsd a „Cite This For Me” kiegészítőt a Google Chrome böngészőhöz. Egyetlen gombnyomással azonnal hivatkozhatsz a forrásaidra APA, MLA, Chicago vagy Harvard stílusban.

Hogyan működik? Csak menj arra a weboldalra, amelyről hivatkozni szeretnél, majd kattints a kiegészítő gombjára, hogy létrehozz egy helyesen formázott hivatkozást. A következő lépésben pedig bemásolod és beilleszted a hivatkozást a beadandódhoz vagy cikkedhez.

#9 Zoom

Zoom Chrome bővítmény

Az online találkozók 2023-ban fontosabbá váltak, mint valaha. Szerencsére nem kell számtalan emlékeztetőt beállítanod, hogy emlékeztesd magadat egy közelgő Zoom találkozóra, mivel a Zoom Scheduler kiegészítő ezt helyetted elvégzi. Ütemezd a találkozókat, kezdeményezz azonnali találkozót és kapj emlékeztetőt a jövőbeni részvételről.

A találkozóidhoz számos testreszabási lehetőség áll rendelkezésre, így a Zoom Scheduler kiegészítő kiváló választás lesz az online meeting időpont emlékeztetőhöz és a beállítások egyszerűsítéséhez.

#9 Picture-in-Picture Extension (by Google)

Szeretnél videót nézni és ugyanakkor jegyzeteket készíteni anélkül, hogy több fül és képernyő-megosztási megoldásokkal bajlódnál? A Kép-a-képben a megoldás számodra. Lehetővé teszi, hogy olyan weboldalakról, mint a YouTube vagy a Vimeo, a videókat egy kis mini-lejátszóban a képernyőd egy sarkába helyezd.

A lejátszó más ablakok és alkalmazások felett marad, lehetővé teszi, hogy böngéssz és más alkalmazásokat használj, miközben tiszta képet láthatsz a videóról. Ne maradj le egy képkockáról se, de ne is koncentrálj csak egy dologra – tökéletes a multitaskinghoz szokott felhasználóknak.

#11. Awesome Screenshot

Bár a legtöbb operációs rendszer lehetővé teszi, hogy képernyőképet készíts egy aktív ablakról, az Awesome Képernyőkép még ennél is többet nyújt a Google Chrome-ban. Nemcsak teljes oldalas, megosztható képernyőképeket készíthetsz Chrome füleidről, de képernyőfelvételt is készíthetsz és azonnal megoszthatod a Chrome-ból készült videóidat.
Ha magas minőségű, könnyen megosztható képernyőképeket és képernyőfelvételeket szeretnél készíteni a Google Chrome füleidről, ez a tökéletes bővítmény számodra.

#12. Google Dictionary

Sm2s DpuE4NpOsIsCdgvoNVPWtAR55dNKnqn7xWjjPsg0C6HkfOkmiZhaode7sERFDGXFoTDMNLVKtL V2kEahgmnw=w640 h400 e365 rj A legjobb 15 Chrome bővítmény 2024-ben

A Google Szótár bővítmény egy újabb kiváló eszköz írók számára, vagy azoknak, akik idegen nyelveket tanulnak. Lehetővé teszi, hogy gyorsan megtudd egy szó jelentését anélkül, hogy el kellene menned egy weboldalra vagy magadnak kellene keresgélned. Csak kattints kétszer egy weboldalon lévő szóra, és megkapod annak jelentését, kiejtését, és akár a teljes meghatározást is a bővítmény ikonja segítségével.

A Google Szótár jelenleg több mint 10 különböző nyelvet támogat, köztük az angolt, németet, spanyolt, franciát, kínait, koreait és japánt. Ennek a bővítménynek a hasznossága végtelen – kezdd el ma kihasználni előnyeit.

#13. HTTPS Somewhere

Https chrome bővítmény

Amennyiben maximálisan szeretné élvezni a biztonságot, az HTTP Everywhere kiegészítő önnek való. Megoldást kínál azokra a hozzá nem értő amatőr önjelölt fejlesztőkre (akik csak összekattintották a weboldalukat), és veszélyesen hagyják weboldalukat nem törődve a látogatóik biztonságával, vagy képtelenek voltak rendesen beállítani a https protokollt. A bővítmény automatikusan átváltja az ezerféle webhelyet a veszélyes „http” -ről a biztonságos „https” -re.

A bővítmény célja, hogy megvédjen különböző megfigyelési módok ellen, valamint a fiókeltérítés és néhány cenzúra formája ellen. Böngésszen magabiztosabban, tudva, hogy van egy extra védelmi réteg az ön oldalán.

#14 Hoxx VPN Proxy

A Hoxx VPN Proxy szolgáltatás lehetővé teszi a blokkolt webhelyek elérését és az internetkapcsolat titkosítását. A VPN szolgáltatás segítségével megkerülhetőek azok a weboldalak, amelyeket kormányzat vagy iskola blokkolt, és ezen kívül használható a böngészési tevékenység elrejtésére vagy személyes adatainak védelmére nyilvános Wi-Fi hálózatokon. A nyilvános internetes helyszínek veszélyeztethetik személyes adatainkat, mivel rosszindulatú személyek kihasználhatják, hogy ugyanazon a hálózaton osztozunk velük. A Hoxx néhány kattintással orvosolhatja ezt a problémát, több mint 100 szerverrel rendelkeznek világszerte. A bővítmény használatához csupán egy érvényes Hoxx fiókra van szükség, mely titkosítja az összes kapcsolatot a böngésző és a célpont között, így biztosítva az internetes adatbiztonságot.

#15 Mailtrack e Mail Merge per Gmail

A MailTrack.io egy kiváló bővítmény Gmailhez, amely lehetővé teszi az e-mailek nyomkövetését. Ezzel megtudhatja, hogy az Ön által küldött leveleket elolvasták-e, pontosan mikor, melyik készülékről és hányszor. A vezérlőpulttal láthatja, melyik üzenetét nem olvasták még el. Automatikus e-mail és asztali értesítéseket is kaphat, így nem kell folyamatosan ellenőriznie az üzenetei állapotát. Ha prémium funkciókat szeretne, a MailTrack kínál egy munkához kialakított verziót is, mely többek között napi olvasottsági jelentést, hivatkozáskövetést és integrációt kínál különböző CRM rendszerekkel.

Miért válassza a MailTrack-et? Már több mint 2 millióan telepítették, és több mint 5000 kiváló értékeléssel rendelkezik. Azoknak ajánlott, akik értékesítési vezetők, értékesítő csoportok, vállalatok, vagy akiknek közvetlen kapcsolatban állnak az ügyfélkörrel. De a professzionális munkavállalóknak, csapatoknak és független egyéneknek, mint például a szabadúszóknak vagy aktív munkakeresőknek is kiválóan alkalmas. Próbálja ki ingyen, és növelje termelékenységét a MailTrack segítségével!

Érdemes telepítened a fenti Chrome böngésző bővítmények, hogy megkönnyítsd a munkádat, ami által a hatékonyságod is növekszik. Nem számít, hogy a Chrome böngészőt munkára vagy csak egyszerűen a böngészés élményére használod.

További böngészők

Nagyon kell figyelni a biztonságos böngészésre, mert bármikor bajba kerülhetünk, jobb félni mint megijedni tartja a mondás, és lássuk be van benne igazság! Szeretnéd maximálisan beállítani a biztonságot, akkor olvasd el ezt a cikket, mely a böngészési biztonságról szól.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Google Chrome-n kívül is van élet, ebben a cikkben bemutatunk egy pár további böngészőt, melyet érdemes megfontolni, hogy használod. Én azt szoktam javasolni, ha esetleg van több Google fiókod, akkor kezeld azokat külön böngészőben, és nem lesz nagy kavarodás.