Oldal kiválasztása

Akkor most itt a lehetőségét!

Készítse el a leendő weboldalát a DIVI és a WordPress segítségével, olvassa el a lírást és töltse útmutatónkat!

A DIVI sablon szerkesztő részletei: Modulok és testreszabás

A DIVI szerkesztő egyedi és intuitív felépítése az egyik fő oka annak, hogy a WordPress felhasználók körében ilyen népszerű. A szerkesztő magját a szekciók, sorok és modulok alkotják, amelyek együtt egy rendkívül rugalmas és testreszabható felhasználói élményt biztosítanak.

Szekciók, sorok és oszlopok

Minden DIVI sablon oldal szerkezeti alapját a szekciók képezik. Ezek a szekciók tovább bonthatók sorokra, amelyek különböző oszlopkonfigurációkkal rendelkezhetnek. Például egy sor tartalmazhat egyetlen oszlopot, vagy több oszlopot különböző szélességi arányokban. Ez a felépítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben testreszabhassák weboldaluk elrendezését.

Modulok sokfélesége

A DIVI szerkesztő moduljai azok az alapelemek, amelyekkel a tartalmat létrehozzuk. Ezek a modulok rendkívül változatosak, például szövegmodulok, képmodulok, gombmodulok, videómodulok, számlálók és még sok más. Minden modul egyedi funkciókkal rendelkezik, amelyeket a felhasználók a saját igényeik szerint alkalmazhatnak.

Testreszabás a moduloknál

A DIVI modulok testreszabása rendkívül egyszerű és felhasználóbarát. Minden modulhoz számos beállítási lehetőség tartozik, mint például a méret, a betűtípus, a háttérszín, a belépő animációk és még az árnyékok beállítása is. Ezek a testreszabási lehetőségek biztosítják, hogy a felhasználók teljes mértékben egyedivé tudják tenni az oldalaikat.

Felhasználóbarát interfész

A DIVI sablon interfésze annyira intuitív, hogy még a nem hozzáértő személyek is könnyedén megtanulhatják a használatát. A szerkesztő világosan jelöli a modulokat, szekciókat és a testreszabási lehetőségeket, így a felhasználóknak nem kell mély technikai tudás birtokában lenniük az oldaluk építéséhez és személyre szabásához. Ennek eredményeképpen a DIVI egy olyan eszköz, amely demokratizálja a webdesign folyamatát, lehetővé téve mindenki számára, hogy professzionális minőségű weboldalakat hozzon létre.

Weboldalkészítés Lokális Környezetben:

A DIVI WordPress Sablon Telepítése és Használata

Lokális Környezet Létrehozása: A Szerverkörnyezet Kialakítása

A weboldalkészítés első lépése egy lokális szerverkörnyezet kialakítása. Ez a lépés lehetővé teszi, hogy a felhasználók a saját számítógépükön dolgozzanak, anélkül, hogy az interneten közvetlenül publikálniuk kellene az oldalt. A lokális szerverkörnyezet létrehozásához a WAMP (Windows), MAMP (Mac) vagy LAMP (Linux) szoftverek használhatók. Ezek a szoftverek egyszerűen telepíthetők és konfigurálhatók, így a felhasználók könnyedén létrehozhatnak egy virtuális szervert a saját gépükön.

WAMP Server Telepítése

A WAMP Server egy ingyenes szoftvercsomag, amely tartalmazza az Apache webszervert, a PHP programozási nyelvet és a MySQL adatbázis-kezelőt. A telepítési folyamat lépései a következők:

 1. Töltse le a WAMP Server legújabb verzióját a hivatalos weboldalról.
 2. Indítsa el a letöltött telepítőfájlt, és kövesse a telepítő varázsló utasításait.
 3. A telepítés befejezése után indítsa el a WAMP Szervert, és ellenőrizze, hogy a WAMP ikon zöld színű-e a tálcán, ami azt jelzi, hogy a szerver fut.

WordPress Rendszer Telepítése a Lokális Szerverre

Miután a WAMP Server sikeresen telepítve lett, a következő lépés a WordPress rendszer telepítése.

 1. Töltse le a WordPress legújabb verzióját a WordPress hivatalos weboldaláról.
 2. Csomagolja ki a letöltött fájlt, és helyezze át a WAMP „www” mappájába.
 3. Hozzon létre egy új adatbázist a WAMP MySQL adatbázis-kezelőjében.
 4. Nyissa meg a böngészőt, és írja be a helyi címet a WordPress telepítő elindításához, majd kövesse a telepítési utasításokat.

A DIVI Sablon Telepítése és Aktiválása Miután a WordPress sikeresen telepítve lett, jöhet a DIVI sablon telepítése.

 1. Vásárolja meg és töltse le a DIVI sablont a Elegant Themes weboldaláról.
 2. Jelentkezzen be a WordPress adminisztrációs felületére.
 3. Menjen a „Megjelenés > Témák > Új hozzáadása > Feltöltés” menüpontra.
 4. Töltse fel a letöltött DIVI sablon ZIP fájlt, és aktiválja azt.

Kísérletezés és Tanulás a DIVI-vel Ezen a ponton a felhasználók készen állnak arra, hogy kipróbálják magukat mint DIVI WordPress weboldalkészítők. A lokális környezet biztonságos és kockázatmentes lehetőséget nyújt a különböző designok és funkciók kipróbálására. A DIVI vizuális szerkesztője intuitív és felhasználóbarát, így még a kezdők is gyorsan elsajátíthatják a webdesign alapjait. A modulok, szekciók és sorok használatával a felhasználók könnyedén létrehozhatnak professzionális kinézetű weboldalakat, mindezt kódolási ismeretek nélkül.

Csatlakozz Hozzánk és Fedezd Fel a Weboldalkészítés Világát!

Szeretnéd megtanulni, hogyan hozhatsz létre lenyűgöző weboldalakat a DIVI WordPress sablon segítségével, mindezt a saját számítógéped kényelméből? Akkor ne keress tovább! Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a weboldalkészítés izgalmas világát egy lépésről lépésre haladó, részletes útmutatónk segítségével.

Az útmutatónkban minden szükséges információt megtalálsz, hogy:

 • Létrehozz egy lokális szerverkörnyezetet a WAMP Server segítségével.
 • Telepítsd és konfiguráld a WordPress-t.
 • Telepítsd és aktiváld a DIVI sablont.
 • Kipróbálhasd és elsajátíthasd a DIVI sablon lenyűgöző funkcionalitását.

Nem számít, ha kezdő vagy a webfejlesztésben, útmutatónk egyszerű, érthető lépéseket tartalmaz, amelyek segítségével bárki képessé válik professzionális kinézetű weboldalak készítésére. Fedezd fel a kreativitásod, és váltsd valóra webes álmaidat!

🌐 Kattints ide, és kezdd el az utazásodat a weboldalkészítés világában még ma! 🚀