Oldal kiválasztása

Ha a gyűrűs kamerák nem elegendőek a házhoz, az Amazon anyavállalat hamarosan lehetővé teszi, hogy a fogyasztók hozzáadjanak egyet autójukhoz.

A technológiai vállalat bejelentette, hogy piacra dobja a Ring Car Cam -t, egy kis, kétirányú kamerát, amely a jármű műszerfalán helyezkedik el.

A Ring Car Cam már előrendelhető 199,99 dollárért, de január 31-től 249,99 dollárra emelkedik az ára az Amazon webhelyén található lista szerint. A kamerák hivatalosan február 15-én fognak megjelenni.

„Ugyanúgy segítünk ügyfeleinknek otthonaik és közösségeik megvédésében, mi is segíteni akarunk nekik azáltal, hogy biztonsági szakértelmünket kiterjesztjük autóikra is” – mondta a Ring technológiai igazgatója, Josh Roth közleményében .

Hogyan működik a Ring Car Cam?

A kétoldalas kamera mind az autó külsejét a műszerfalról, mind az utastérről képes rögzíteni, függetlenül attól, hogy az autó mozgásban van-e vagy éppen áll.

z otthoni kamerákhoz hasonlóan a Car Cam is olyan érzékelőkkel rendelkezik, amelyek érzékelik a tevékenységeket, például a betörést, és elindítják a felvételt. A tulajdonosok ezután riasztást és élő képet kapnak a kamerától a Ring alkalmazáson keresztül.

A kamera a Traffic Stop nevű funkcióval is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy elkezdjék a felvételt, ha meghúzódnak vagy egy sárvédő hajlítóba keverednek.

A kamera a jármű akkumulátoráról működik, és támogatja a mobilkapcsolatot, de a tulajdonosoknak elő kell fizetniük a Ring Protect Go szolgáltatására.

Mi a helyzet a Ring Car Cam adatvédelemmel?

Az Amazon azt mondta, hogy a készüléknek van egy titkosító redőny az autó belsejében, amely levág minden videót vagy hangot. Támogatja a végpontok közötti titkosítást is az összes videófelvételnél.

Roth elmondta, hogy van egy LED-es lámpa is, amely minden alkalommal bekapcsol, amikor a kamera videót és hangot rögzít.